Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Right here, right now

Επρόκειτο να διαβάσετε τι γίνεται αυτή την στιγμή εδώ (σε μένα). Η ώρα είναι 19:42, έχω 2 καρτέλες στον firefox ανοιχτές, το μπλογκ και το farmville, βλογάρω και φυτεύω μπρόκολα δλδ... Δέν έχουμε πολλά για αύριο, οπότε θα διαβάσω αργότερα. Στο msn είναι 8 άτομα ονλάιν και κέρδισα 100 σμσ προς όλα τα δίκτυα για 7 μέρες μέσω what's up reload it. Σε λίγο θα παραγγείλουμε πίτσα και στις 7 τελείωσα τα αγγλικά, δίνω proficiency το Δεκέμβριο! (ήδη έχω το michigan) :D Σήμερα για μεσημεριανό έφαγα τηγανητά μπαρμπουνάκια με χόρτα. Επί τη ευκαιρία να ένα πολύ αστείο βίντεο με το οποίο έχω λιώσει hahahaha .

Συνεχίζουμε! Κοίταξα γύρω γύρω και έχω αριστερά μου ένα κόκκινο τετράδιο.
Ανέκδοτο σχετικό με πινέζα :  '' Τί είπαν 2 οδοντογλυφίδες όταν είδαν μία μεταλλική πινέζα? Ωχ, ο ρόμποκοπ /wahaha
Βαριέμαι , δεν ξέρω τί να κάνω. Κάθομαι σε μία καρέκλα, από αυτές τις περιστρεφόμενες που γυρνάνε και που πάνε πάνω κάτω με έναν μοχλό.
Σαν σήμερα ανακαλύπτεται ο πλανήτης Ποσειδώνας από τον Γερμανό Γιόχαν Γκάλε. Αύριο έχω πάρτι, έχω τα νύχια μου βαμμένα μπλε. Αυτό που φοράω έχει την hello kitty πάνω και φοράω στο αριστερό μου χέρι ένα βραχιολάκι το οποίο έφτιαξα εγώ με χαντρούλες.
Αυτάα..
Όχι επίλογος, απότομο τέλος.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Psycological messages μέσα από το καλοκαίρι μου :)

Αυτό το καλοκαίρι, αν και ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει τα τελευταία Χ χρόνια, γνώρισα έναν καινούργιο τρόπο ζωής και διασκέδασης που δεν περιλαμβάνει πισίνα ξενοδοχείου. Όλα αυτά διότι ήρθε και αυτό να προστεθεί στην ήδη βεβαρημένη (κατ' εμέ) ζωή μου, το εξοχικό. Και επειδή είναι σχετικά κοντά από το ''κανονικό'' σπίτι, έχει ήδη γίνει booking στα υπόλοιπα ελεύθερα ΣΚ της ζωής μου (ή για  όσο θα εξαρτώμαι από του γονείς μου ;] ). Οι μέρες που καθόμουν στο σπιτάκι μου, δεν έκανα ΤΊΠΟΤΑ και ήμουν χαλαρααά, τελείωσαν. Δεν πρόκειται να γροικήσω άλλο πια. 
On the other hand, είμαι πάνω στην θάλασσα, στην παραλιακή έχω δίπλα μου πολλές καφετέριες και είναι με λίγα λόγια, η χαρά του εφήβου..

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Hey :) νέο μπλόγκ

Φρεσκότατο blog στην οθόνη σας. Τσεκάρετε και την ABOYT ME  σελίδα για να πάρετε μια ιδέα για την συντάκτρια αυτού του ιστοτόπου και να καταλάβεται το ύφος γραψίματος μου, κάτι το οποίο προφανώς φαίνεται και από της αναρτήσεις μου, αλλά και μερικά ενδιαφέροντα (υποκειμενικό) πράγματα για μένα και να εντοπίσετε ομοιότητες και διαφορές σε χαρακτηριστικά- ιδιοσυγκρασίες.
Ελπίζω οι ώρες που έχω ξοδέψει μπροστά στην οθόνη αυτού του λάπτοπ να αξίζουν, επηρεάζοντας τον κόσμο του Ίντερνετ, ιντριγκάροντας τους ευπρόσδεκτους αναγνώστες.
Ενθαρρύνω τον σχολιασμό, εφόσον δεν περιέχει και αποσκοπεί σε προσβολές. :)
Καλή διασκέδαση. /please
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...